van den Bosch

F  y  s  i  o  t  h  e  r  a  p  i  e     
  Fysiotherapie-Schijndel

Welkom op de homepage van Fysiotherapie-Schijndel.nl.

Fysio- en manuele therapie praktijk Willemein van den Bosch is een goed geoutilleerde en moderne praktijk, gevestigd in het centrum van Schijndel met goede parkeervoorzieningen.

Fysiotherapie en specialisaties zoals manuele therapie, haptonomie en medische trainingstherapie worden hier gegeven. Willemein van den Bosch is sinds 1987 als fysiotherapeut en sinds 1996 als manueeltherapeut en haptonoom in Schijndel werkzaam.
In 2012 heeft Willemein een Master degree gehaald en mag zich Master manueeltherapeut noemen. Naast de specialisaties haptonomie en Dry Needling is Willemein tevens geregistreerd kinder manueeltherapeut. Hiervoor heeft ze een vervolgopleiding van de manuele therapie gevolgd, gericht op zuigelingen, peuters en schoolgaande kinderen.


 

 
  De haptonomie wordt tevens gegeven als pre- en postnatale begeleiding, en is hiermee een volledige zwangerschapsbegeleiding. Medische trainingstherapie, middels Pully en andere oefenmaterialen, wordt gebruikt ter preventie van klachten aan het bewegingsapparaat en ter verbetering van de functionaliteit en mobiliteit. Dit wordt gegeven in een individuele setting.
In 2019 is de praktijk uitgebreid met twee nieuwe werknemers, Taco en Gaya. Taco heeft zich gespecialiserd in de Manuele Therapie en op het coachingsvlak. Chaya houdt zich bezig met bindweefselmasage, sportgerelateerde klachten met als expertise de paardensport.
   
  In 2019 is mijn praktijk door mijn cliënten wederom gewaardeerd, met een eindresultaat van een 8,8.
Om het certificaat beter te bekijken klik hiervoor op de afbeelding.